top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Hjælp og vejledning
Benyt vores 7 simple trin og jeg vil ringe dig op for samtale inden for 15 min.

Brug de runde spørgsmåls-tegn til højre i bestillingen, for trinvis vejledning.

Ring 71 99 88 44 og lad mig gratis og uforpligtende indtaste alt for bestillingen.


Døgnservice på telefon71 99 88 44
 

Møde i hjemmet eller bestil på nettet

Landsdækkende døgnservice: Ring 71 99 88 44 og få en uforpligtende samtale, aftale om hjemmebesøg eller bestil online via de 7 simple trin. Din lokale certificerede bedemand kontakter dig på telefonen inden for 15 minutter, for samtale og personlig betjening fremadrettet.

Ring 71 99 88 44 for at modtage gratis rådgivning hos den vagthavende bedemand, Peter Holm

Bestil online eller bestil hjemmebesøg: Udgangspunktet er jeres behov for i ro og mag, at få ønskede begravelseshandling gennemført efter lokale forskrifter. Er I mest trygge ved personlig betjening, skal I vælge hjemmebesøg af jeres lokale bedemand. I kan også lave bestillingen elektronisk:
  1. Den indledende bestilling på 7 trin vedrører fortrinsvis dødsanmeldelsen, tanker om begravelses-handlingen, kiste, afhentningsdetaljer og begravelseshjælp. Du kan købe gebyrfrit med kort, betale efter højtideligheden (+195 kr.) eller efter skifteretten via boet betale på kredit (+1.590 kr.).
     
  2. Inden for 15 minutter kontakter din lokale bedemand dig. Her aftaler I detaljerne, den ønskede begravelseshandling og alle dokumenter fremsendes per e-mail. Bedemanden finder præsten, kirken, kirkegården, kapel, krematorium og ordner alt papirarbejde frem til skifteretten.
     
  3. Når alt er arrangeret, modtager du et link til den afsluttende online bestilling. Her bekræftes tid, sted og præst, og der kan bestilles blomster og andre ønskede tjenesteydelser. Bekræft gravstedet, design en gravsten, og afslutningsvis en urne - se produkter

Lad bedemand Peter Holm arrangere med præsten, kirken, kirkegården og lave alt papirarbejdet.


På dagen for begravelseshandlingen er kisten fremme en time før højtidelighedens start, så der er tid til placering og pyntning med onlinebestilte blomster. Bedemanden lægger ligeledes alle de medbragte blomster ind foran kisten - samt klargør alt til den planlagte begravelseshandling.

Hvis der er arrangeret en kirkelig begravelse/bisættelse, er det præsten, der er ceremonimester. Ved en borgerlig ceremoni er det familien, der bestemmer handlingens indhold. Ved en bisættelse bæres kisten ud til den ventende rustvogn, mens det ved en kistebegravelse almindeligvis er familien, der bærer kisten til gravstedet.

Efter højtideligheden kan bedemanden være bestilt til, at flytte blomsterne ud på gravstedet og afslutningsvist bringe askeurnen ud til kirkegården til nedsættelse. Du kan nemt vælge ønskede tjenesteydelser til og fra og betale hele begravelsen gebyrfrit med kort. Du kan ligeledes bestille på kredit - se priser
Copyright © Bedre Begravelse ApS - All Rights Reserved.

webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3