top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Hjælp og vejledning
Benyt vores 7 simple trin og jeg vil ringe dig op for samtale inden for 15 min.

Brug de runde spørgsmåls-tegn til højre i bestillingen, for trinvis vejledning.

Ring 71 99 88 44 og lad mig gratis og uforpligtende indtaste alt for bestillingen.


Døgnservice på telefon71 99 88 44
 

Ventekapel og kistegravsted

Alle priser her på siden er uden afgifter til kapel og gravsted på kirkegården. Man skal ved lov, begraves på en af de 2354 af Kirkeministeriet godkendte kirkegårde i Danmark. Der er ingen andre muligheder, kun ændring til en bisættelse for urnenedsættelse eller askespredning over hav.

Ring 71 99 88 44 og få en samtale med vagthavende bedemand om kirkegårdsydelserne


Erhvervelse af et nyt gravsted: Bedemanden sætter en aftale op med graver på kirkegården, hvor familien i ro og mag kan udvælge et gravsted. Var afdøde medlem af Folkekirken, vil prisen være 50-60% lavere, end hvis vedkommende ikke var medlem - eller hvis afdøde var medlem af en anden trosretning.
 
På de kommunale kirkegårde i de store byer afhænger prisen udelukkende af, om afdøde boede i kommunen eller ej. Hvis afdøde ikke boede i kommunen, opkræves der et ekstragebyr.
 
Bedemanden ordner alle aftaler og papirarbejdet med kirkegården. Gravstedet findes altid i samråd med graver på kirkegården, hvis man ønsker et traditionelt gravsted. Vær opmærksom på, at hvis der ønskes benyttelse af de ukendtes fællesgrav, kan man oftes ikke deltage ved urnenedsættelsen.

Fuld service: Bedemanden arrangerer alt med kapel, kirkegård, præst og dato i kirken


Benyttelse af familiegravsted: Bedemanden undersøger alle priser på fornyelse af gravstedet og for gravearbejdet ved gennemførsel af jordfæstelsen. Oftest fakturerer kirkegården familien direkte, da gravpladsen skal være forudbetalt i minimum 20 år for gennemførsel af en kistebegravelse.

Der kan også forekomme et legat, så man ligeledes skal betale for vedligeholdelse af gravstedet i op til 20 år. Sammen  med de øvrige pårørende kan vælge selv at vedligeholde gravstedet, når det drejer sig om et almindeligt kistegravsted med kant og bed. En kistebegravelse er ofte dyreste begravelsesform.

Vores lokale bedemænd yder fuld service, inkl. alt papirarbejdet frem til skifterettenVentekapel: Hvis afdøde skal afhentes på plejehjem, hospice eller i privaten inden for 3 til 24 timer, skal rustvognen køre til et ventekapel med moderne kølefaciliteter. Nogle gange får vi lov til at levere kisten direkte til kirken, men oftest skal vi ankomme i kirken en time for handlingens start.

Gennemsnitsprisen for benyttelse af et ventekapel til kisteophold ligger enten på kr. 92 pr. dag eller på et fast gebyr på kr. 500, hvis ikke bedemanden får lov at levere kisten direkte til kirkens kapel.
Copyright © Bedre Begravelse ApS - All Rights Reserved.

webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3