top
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Hjælp og vejledning
Benyt vores 7 simple trin og jeg vil ringe dig op for samtale inden for 15 min.

Brug de runde spørgsmåls-tegn til højre i bestillingen, for trinvis vejledning.

Ring 71 99 88 44 og lad mig gratis og uforpligtende indtaste alt for bestillingen.


Døgnservice på telefon71 99 88 44
 

Livets træ Ø-urne: 795 kr.

Ø-urne med livet træ i guldEn økologisk bionedbrydelig hvid urne med livets træ påmalet i guld. Den er godkendt til nedsættelse på alle danske kirkegårde, da den opfylder alle miljøkrav.

Urnen bestilles i den bekræftende bestilling, når bedemanden har fået alt på plads med kirkegården. Alternativt vælges den ved hjemmebesøget via katalogfremvisning. 

Samtidig med valg af urne, skal der også tages stilling til om bedemanden evt. skal levere askeurnen ud på kirkegården, eller I selv afhenter på krematorium. 

Vær opmærksom på, at begravelseslovgivningen er meget stram. Kirkegården forventer en urne leveret uden ophold. En askeurne må ikke beholdes eller åbnes, men skal leveres direkte til kirkegården for nedsættelse inkl. intakt plombering.

Cremehvid Ø-urne, økologisk: 695 kr.
Hvid Ø-urne ved en bisættelse og nedsættelseØkologisk urne, creme hvid. Urnen er godkendt til nedsættelse på alle danske kirkegårde i gravsteder.

Urnen bestilles i den bekræftendende bestilling, når bedemanden har fået alt på plads med kirkegården. Alternativt vælges den ved hjemmebesøget via katalog.

Samtidig med valg af urne, kan der også tages stilling til om bedemanden evt. skal levere askeurnen ud på kirkegården, eller i selv afhenter på krematorium.
Vis mere

Guldkors Ø-urne: 795 kr.
Urne med valmueØkologisk urne med kors i guld. Urnen er godkendt til nedsættelse på alle danske kirkegårde.

Urnen bestilles i den bekræftendende bestilling, når bedemanden har fået alt på plads med kirkegården. Alternativt vælges den ved hjemmebesøget via katalog.

Samtidig med valg af urne, kan der også tages stilling til om bedemanden evt. skal levere askeurnen ud på kirkegården, eller i selv afhenter på krematorium.
Vis mere

Copyright © Bedre Begravelse ApS - All Rights Reserved.

webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3